De Opel Combi-APK.Voor €19 veilig en warm de weg op.

APK-Wintercheck

Wij snappen dat de APK u koud laat. Maar dat u er in de winter wel warmpjes bij wilt zitten. Daarom hebben we de combi-APK. Voor €19* wordt uw Opel door experts gekeurd en krijgt uw auto gelijk een gratis Wintercheck. Dat is een controle op 18 (winter)gevoelige punten. Zo weet u zeker dat alles goed werkt. Van uw remmen tot de thermostaat. En kunt u straks warm – en veilig – de weg op.

UW OPEL HELEMAAL WINTERKLAAR.
Tijdens de Opel Wintercheck wordt uw Opel grondig gecontroleerd op 18 punten. Waarvan 11 wintergevoelige onderdelen. Zo kunt u zelfs in zware weersomstandigheden op uw auto vertrouwen. En omdat we iedereen graag veilig en gerust de weg op sturen, voeren we de Wintercheck gratis voor u uit.

ZORGELOOS DE WINTER DOOR VOOR €25.
Is de Wintercheck uitgevoerd en uw Opel oké bevonden? Dan kunt u voor €25 het Opel Winterplan CertificaatOpel Winterplan Certificaat aanschaffen. Daarmee zijn alle wintergevoelige onderdelen gedekt voor eventuele reparaties tot 1 april 2018, het einde van de winterperiode. Zo rijdt u met een lekker gevoel de lente tegemoet.

MYOPEL VOORDEEL
Als Opel rijder kunt u zich gratis aanmelden voor het myOpel klantenprogramma. Zo betaalt u voor een APK met gratis wintercheck slechts €19,-*! Verder ontvangt u persoonlijke aanbiedingen, inzage in uw digitale onderhoudsboekje en u blijft op de hoogte van alle productverbeteringen van Opel.

UW AUTO NOG NIET TOE AAN APK?
U kunt uw Opel al vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum opnieuw laten keuren, zonder dat uw nieuwe APK-vervaldatum verandert. Zo profiteert u maximaal van de gratis Wintercheck! Plan dus direct een afspraak in.

*Dit is een adviesprijs van Opel Nederland aan de dealers en kan per dealer afwijken.