Acquire

over driessen opelwelkom bij de opel dealer van eindhoven, helmond en oirschot.

Ons doel.

Met behulp van enthousiaste, klantvriendelijke en competente medewerkers streven wij dagelijks naar een optimaal serviceniveau op alle afdelingen binnen ons bedrijf. U, als klant staat daarbij centraal. Wij onderhouden en verbeteren onze kennis en prestaties op een hoog niveau om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een tevreden klant is onze motor! Bij Driessen Opel bieden we u de mogelijkheid om uw toekomstige auto op alle mogelijke manieren af te nemen. Zo kunt u bij ons terecht voor een nieuwe auto, occasion, private lease maar ook voor zakelijke afname.

De kracht van Driessen Opel ligt in het feit dat u bij ons zorgeloos op weg kunt. Naast auto aanschaf en onderhoud bieden wij u met ons Driessen Mobiliteits Center een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn en service bieden die u van ons mag verwachten. Driven by you.

Driessen Mobiliteit Center. Zorgeloos rijden begint hier.

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt. Bij het Driessen Mobiliteit Center zijn alle diensten onder één dak. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn en de service bieden die u van ons mag verwachten. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Driven by you.

Driessen Autoverhuur
Driessen Autoverhuur beschikt over een jonge vloot personenauto’s, bestelwagens en zelfs verhuiswagens.

Driessen Autoschade
Driessen Autoschade is een universeel schadeherstelbedrijf voor alle automerken. U kunt bij ons altijd terecht voor kleine en grote schades.

Driessen Car Cleaning
Driessen Car Cleaning is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van uw auto. U kunt bij ons uw auto laten poetsen, wassen of polijsten.

Driessen Financieel advies
In samenwerking met Bovemij Finance informeert de Driessen Autogroep u graag over de mogelijkheden om de auto van uw keuze betaalbaar te maken.

Driessen Autopolis
Bij Driessen Autogroep kunt u een complete autoverzekering afsluiten met standaard vele extra's en een van de laagste premies van Nederland.

Onderdelen & Accessoires
Voor alle Driessen Autogroep merken kunnen wij u originele auto onderdelen en accessoires leveren met de kwaliteit die u van ons bent gewend.

De Driessen Autogroep.

De Driessen Autogroep is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Een concern waar de positieve energie de boventoon voert. Waar we trots zijn op onze mensen, onze prestaties en waar onze mensen hart voor de zaak hebben en oog voor waardering. Maar vooral, waar iedereen een passie voor auto's heeft. 

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Al sinds de oprichting in 1964 hecht de Driessen Autogroep veel waarde aan maatschappelijke verbondenheid met de regio Eindhoven en haar inwoners. Dit is dan ook de reden dat de Driessen Autogroep talloze goede doelen sponsort, waaronder: Stichting Hulphond, Ronald McDonald Huis, Inloophuis De Eik, Stichting Voedselbank Eindhoven (SVE), Revalidatiecentrum Blixembosch, Ruud van Nistelrooy Academy, Stichting Máxima, Pink Ribbon en diverse regionale sportclubs.

 

Erkend duurzaam.

Een thema waar veel aandacht aan wordt besteed binnen de Driessen Autogroep is duurzaamheid. De Driessen Autogroep heeft daarom ook het certificaat Erkend Duurzaam verworven voor haar verantwoord maatschappelijk, ecologisch en economisch ondernemen; People, Planet & Profit gaan hierbij hand in hand. Het certificaat Erkend Duurzaam is uitgereikt door brancheorganisatie BOVAG en is het bewijs dat de Driessen Autogroep in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzaam onderneemt.

 

Sponsorbeleid.

Driessen Opel voelt zich nauw betrokken bij de regio Eindhoven. Daarom sponsoren wij diverse evenementen, verenigingen en goede doelen op cultureel, sportief en sociaal niveau. Natuurlijk is ook ons budget hiervoor niet onbeperkt. Eventuele sponsorprojecten worden dan ook uiterst zorgvuldig gekozen. De Driessen Autogroep waakt ervoor dat het sponsorbudget niet teveel versnipperd raakt door vele kleine projecten te ondersteunen. Wij hebben er daarom voor gekozen om enkele grote projecten en instanties te ondersteunen. Wilt u een sponsoraanvraag doen? Neem dan contact op via onderstaande button.