Acquire
Gratis wintercheck
Gratis wintercheck


Uw Opel tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij u het zeker aan. De veranderende weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto en de condities op de openbare wegen. De grip op de weg kan afnemen, de airco moet hard werken om condens van de voorruit te blazen, de ruitenwissers gaan de strijd aan met de harde regen en de accu krijgt het zwaarder zodra het kwik daalt.
Wij helpen u veilig op weg te blijven met de Winter veiligheidscheck en onze overige diensten. Vertrouwd bij uw Opel dealer.GRATIS WINTER VEILIGHEIDSCHECK

Tijdens de Winter Veiligheidscheck wordt uw Opel uitvoerig gecontroleerd op punten die bij herfst-en winterweer cruciaal zijn voor uw veiligheid. Denk hierbij aan de accu, ruitenwisserbladen, ruitensproeiers, verlichting, remmen en mistlampen. Mocht tijdens deze check duidelijk worden dat aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave. Zo is uw Opel is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.

Gratis voor myOpel leden
De Winter Veiligheidscheck wordt gratis aangeboden aan myOpel leden. Nog geen lid? Geen probleem, u kunt zich eenvoudig online aanmelden. Met myOpel heeft u te allen tijde toegang tot alle Opel Service-informatie en profiteert u van diverse aanbiedingen.

Meld u aan voor myOpel

Maak een werkplaatsafspraak


VEILIG RIJDEN BEGINT MET GOED ZICHT

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Ook kunnen versleten ruitenwissers uw voorruit beschadigen. Laat de ruitenwissers daarom tijdig controleren en vervangen. Tijdelijk met 25% korting op alle ruitenwissers.

Maak een werkplaatsafspraak


AIRCO CHECK & REINIGING

Naast goede ruitenwissers, is een goedwerkende airco nu ook belangrijk. Autoruiten beslaan namelijk snel bij koud en vochtig weer, uw airco zorgt dat de condens weer snel verdwijnt voor goed zicht op de weg. Laat uw airco vrijblijvend checken voordat u de knop omzet.

Vanaf €39 kunt u de airco intensief laten reinigen
Goed onderhoud houdt de lucht in uw auto schoon, voorkomt lekkages, een muffe geur en onnodige reparaties.

Maak een werkplaatsafspraak


OPGELADEN DE WINTER DOOR

 

U moet er toch niet aan denken dat uw auto niet start of u aan de kant van de weg komt te staan door accuproblemen. Zeker niet bij donker, nat, koud weer. Daarom adviseren wij u de accu tussentijds te laten controleren, ook als u geen problemen ervaart. Zo voorkomt u onaangename verrassingen. Mocht uw accu onverhoopt toe zijn aan vervanging, dan krijgt u nu 15% korting op een nieuwe accu.

 

maak een werkplaatsafspraak


HOUD HET HOOFD WARM

In uw Opel is het lekker wam met de verwarming aan. Maar u moet er ook een keer uit. Wij helpen u dat aangename warme gevoel te behouden met deze gratis reflecterende beanie bij uw bezoek aan de Opel dealer voor de Winter veiligheidscheck. Beschikbaarheid per dealer verschillend en zolang de voorraad strekt.


MAXIMALE GRIP

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op die specifieke weersomstandigheden. De Opel dealer checkt uw banden graag en voorziet u direct van advies. U kunt rekenen op vakkundige montage van winter- of all seasonbanden. Naast veiligheid, doet u bijna twee keer langer met uw banden als u zomer-en winterbanden afwisselt. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het opslaan van uw zomerbanden.

maak een werkplaatsafspraak


LET OP UW SNELHEID

 

Sinds half maart geldt, tussen 06.00-19.00u, de nieuwe snelheidslimiet van 100km p/u op de Nederlandse snelwegen. Er staan updates klaar om uw navigatie te voorzien van deze nieuwe snelheidslimiet.
Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden van een kaartupdate voor uw auto.

 

neem contact met ons op
VEILIGHEID STAAT VOOROP

Onze eerste prioriteit is het beschermen van uw gezondheid en die van onze medewerkers door ons strikt te houden aan de voorschriften van het RIVM en de GGD. Indien u een afspraak heeft, maar u vertoont symptomen als hoest of koorts, vragen wij u vriendelijk om uw afspraak uit te stellen tot na een medische controle.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart naar onze werkplaats kan komen, denk aan:

  • Contactloos begroeten, afstand houden en hygiëneregels naleven
  • Alle aparatuur wordt extra gerenigd
  • Stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen bij onderhoud/reparatie aan de auto
  • Zieke medewerkers of medewerkers met klachten blijven thuis

 Deze actie is geldig van 2 november 2020 t/m 08 januari 2021. Vraag naar alle voorwaarden in de showroom.